Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
7KbrMG http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
Orban spune că au fost luate toate măsurile pentru desfăşurarea traficului în condiţii normale
03-01-2008 09:59:41

Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri pentru NewsIn că marţi seara a avut o întâlnire cu toţi factorii responsabili din domeniul transporturilor pentru a pune la punct planul de acţiune de combatere a efectelor ninsorii, iar la fiecare trei ore sunt prezentate rapoarte.

"Toţi directorii de regionale au fost trimişi să verifice stocurile şi calitatea materialului antiderapant, starea utilajelor ce trebuie să intervină. Comandamentul de Iarnă din cadrul Ministerului Transporturilor monitorizează stratul de zăpadă şi problemele din trafic", a spus Orban

El a precizat că s-a făcut şi un "dozaj al eforturilor" astfel încât cele mai importante mobilizări de forţe să aibă loc vineri seara când se estimează că traficul pe autostrăzi şi drumurile naţionale şi europene se va intensifica şi există riscul să se formeze gheaţă pe carosabil. "Vrem ca atunci şoseaua să fie neagră", a declarat ministrul transporturilor.

Reprezentanţii Comandamentului de Iarnă din cadrul Ministerului Transporturilor (MT) au declarat miercuri pentru NewsIn că circulaţia pe autostrada Soarelui şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti se desfăşoară în condiţii normale, însă carosabilul este umed.

Ministerul Transporturilor administrează drumurile naţionale şi europene, autostrăzile, transportul feroviar şi aerian şi transportul maritim.

Două persoane au murit miercuri după ce maşinile Salvării nu au putut ajunge la ei pentru a-i transporta la spital, mai multe drumuri judeţene şi naţionale sunt acoperite de zăpadă, se circulă cu dificultate, iar meteorologii anunţă în continuare ninsori abundente în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME