Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
a9iv6D http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
Traficul feroviar în Gara de Nord Bucureşti a revenit la normal
04-01-2008 11:22:32

Circulaţia trenurilor la intrarea şi ieşirea în Gara de Nord Bucureşti se desfăşoară în condiţii normale, singurele probleme fiind înregistrate pe raza Regionalei CF Constanţa, din cauza ninsorii şi a viscolului, a informat, vineri, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Potrivit sursei citate, circulaţia trenurilor la intrarea şi la ieşirea din Gara de Nord Bucureşti a revenit la normal.

"Singurele probleme sunt întâmpinate pe raza Regionalei CF Constanţa unde trenurile circulă pe anumite porţiuni cu viteză redusă (50 km/h) din cauza ninsorii şi a viscolului, ajungând, astfel, la destinaţie, cu întârzieri de maximum 50 de minute", se precizează în comunicatul remis de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, vineri, pentru NewsIn.

De asemenea, Compania informează că au fost anulate următoarele trenuri: IC 592 Timişoara-Bucureşti Nord, R 871 Bucureşti Nord-Galaţi, R 687 Bucureşti Nord- Constanţa, P 8022 Călăraşi -Bucureşti Obor, P 8151 Urziceni-Slobozia, P 3012 Câmpina- Bucureşti Nord şi R 638 Ploieşti Sud- Bucureşti Nord. 

Circulaţia feroviară a fost afectată, joi, de ninsoare dar şi de temperaturile scăzute înregistrate în ţară, astfel încât trenurile au avut întârzieri de sute de minute, iar în Gara de Nord din Bucureşti intrarea trenurilor a fost îngreunată deoarece macazurile au îngheţat.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME