Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
I've got a very weak signal http://www.afterfivebydesign.com/?what-kind-of-kidney-stones-does-topamax-cause-omosessualit.pdf glossy genius topamax interactions pills reflections With a relatively low FICO score (at least when it comes to applying for a mortgage) of 620-639, you could expect to pay 5.671 percent in interest. This would mean you could borrow up to about $232,299, giving you the power to purchase a home for about $252,299 once you add your down payment.
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
Zece primari din Vâlcea sunt cercetaţi de DNA pentru acte de corupţie
15-01-2008 10:08:46

Cel puţin 10 primari ai unor localităţi din judeţul Vâlcea sunt cercetaţi de către Departamentul Naţional Anticorupţie pentru acte de corupţie, transmite corespondentul NewsIn, citându-l pe comisarului-şef Nicolae Sărdărescu, şeful interimar al poliţiei judeţene.

Nicolae Sărdărescu a făcut afirmaţia cu ocazia bilanţului activităţii acestei instituţii pe anul 2007. Potrivit acestuia, majoritatea sunt cercetaţi din cauza unor ilegalităţi în sfera achiziţiilor publice.
 
Comandantul IPJ Vâlcea a mai declarat, cu aceeaşi ocazie, că primarii nu sunt singurii  care au fost deferiţi justiţiei pentru fapte de corupţie şi că în aceeaşi situaţie mai sunt şi alte persone, cu funcţii de conducere în diverse instituţii de stat din Vâlcea.

„Au fost deferite justiţiei  41 de personane, dintre care zece la DNA. 20 dintre cei 41 au funcţii de conducere, nu doar în primării, ci şi în alte instituţii de stat din judeţ. Mulţi  sunt învinuiţi de derularea unor acţiuni de privatizări frauduloase a unor societăţi comerciale la care statul este acţionar, de nerespectarea clauzelor post privatizare şi altele“, a mai spus Sărdărescu.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME