Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
An estate agents http://www.jornalistasp.org.br/index.php?revatio-prior-authorization.pdf sensible aim revatio bei pulmonaler hypertonie cleopatra One week after having just one ball thrown to him, Nicks was thrown to nine times on Sunday. But he caught just three passes for 33 yards and got his hands on at least three others. Several times he tried to one-hand the ball, leading to speculation that he was still feeling the effects of a dislocated finger. http://marshallislandsjournal.com/Journal_WP/?p=revatio-gazzetta-ufficiale.pdf use revatio pfizer coal temper The remains of Christina Anderson were found under a tarp in DiMaggio's log-cabin-style home in Boulevard, about 25 miles east of San Diego, and an autopsy found that she died from blunt force trauma to the head.
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
Secretarul de stat pentru revoluţionari spune că a fost agresat şi ameninţat cu moartea
22-01-2008 09:26:52

Secretarul de stat pentru revoluţionari, Puiu Fesan, susţine că a fost agresat luni, la intrarea în clădirea Guvernului, de un revoluţionar care i-a spart piramida nazală şi spune că primit mai multe ameninţări cu moartea la adresa sa şi a familiei sale, în ultimele zile.

Secretarul de stat susţine, într-o declaraţie pentru NewsIn, că a fost "atras în cursă" de preşedintele "Asociaţiei 21 decembrie", Doru Mărieş, care l-a chemat la holul de la intrarea în Palatul Victoria, unde a fost lovit de unul dintre revoluţionari, care, după informaţiile sale, se numeşte Valter Solomovici. Secretarul de stat spune că agresiunea a fost filmată de angajaţii SPP.

Fesan a declarat că a fost ulterior la spitalul Colţea, iar certificatul eliberat de medici în urma radiografiei arată că a suferit o "fractură de piramidă nazală cu minimă deplasare". El a spus că îl va da în judecată pe agresor.

Secretarul de stat susţine că a primit şi ameninţări telefonice anonime la adresa sa şi a familiei sale în ulima perioadă. "M-au ameninţat că îmi omoară soţia şi copilul şi că eu nu o sa mai am viaţă în Bucureşti, să mă întorc de unde am venit. O să cer protecţie", a declarat Fesan.

Potrivit lui Fesan, agresiunea a avut loc după ce a interzis accesul unor revoluţionari în clădirea Guvernului, luni dimineaţa, în baza unor informaţii potrivit cărora unii dintre ei intenţionau să ocupe o încăpere din Palatului Victoria şi să declare greva foamei. "M-a sunat un cetăţean care se afla printre ei şi m-a pus să ascult în telefon ce vorbesc. I-am auzit spunând că vor să ocupe una dintre camerele din Palatul Victoria şi să declare greva foamei în clădirea Guvernului. Prin urmare, am făcut o listă şi am spus că anumite persoane nu au voie să intre în clădire", a relatat Fesan. Întrebat de unde ştia numele persoanelor care intenţionau să declare greva foamei în clădirea Guvernului, secretarul de stat a argumentat că a interzis accesul persoanelor cu care a avut probleme din momentul în care a fost numit secretar de stat. El i-a nominalizat pe preşedintele "Asociaţiei 21 decembrie", Doru Mărieş, preşedintele asociaţiei "Decembrie 1989 - Metrou", George Costin, pe secretarul general al Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Nicolae Bănuţoiu şi pe agresorul său - Solomovici.

Fesan spune că a trimis la DNA şi la Parchet 40 de dosare din care reiese că preşedinţii unor asociaţii ale revoluţionarilor au cerut între cinci şi zece mii de euro pentru a întocmi dosare false în baza cărora unele persoane au primit certificate de revoluţionar. În ceea ce îl priveşte pe preşedintele asociaţiei "Decembrie 1989 - Metrou", George Costin, Fesan spune că "l-a depistat" cu peste 700 de dosare false de revoluţionar întocmite în 2002, în perioada în care Costin era subsecretar de stat pentru problemele revoluţionarilor.

Revoluţionarii care primesc ceritificat de revoluţionar au dreptul, în baza Legii 341/2004, la un salariu mediu brut pe economie, lunar, 12 călătorii cu trenul dus-întors gratuite, transport gratuit cu metroul şi cu mijloacele de transport în comun terestre, 500 de metri pătraţi acordaţi gratuit, în oraş, pentru construirea unei case, dar şi la alte facilităţi.

Un grup de revoluţionari şi secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, Puiu Fesan, au discutat luni, la Palatul Victoria, pe tema revendicărilor revoluţionarilor aflaţi în greva foamei de la sfârşitul anului trecut. Discuţiile au avut loc în sala în care se ţin conferinţele de presă la Palatul Victoria, cu uşile închise. Negocierile s-au purtat pe un ton ridicat, în timp ce, din stradă, alţi revoluţionari strigau în portavoce "trădătorii". Lângă sala de presă s-au aflat aproximativ zece ofiţeri SPP şi jandarmi. Cele două părţi au căzut de acord ca la dosarele în baza cărora se acordă certificatele de revoluţionar să poată fi depuse documente doveditoare până în 28 februarie, iar verificarea dosarelor să se facă până în 31 martie. Decizia a fost luată cu 60 de voturi pentru şi 40 împotrivă. Puiu Fesan s-a angajat ca, dacă până în 15 martie, nu reuşeşte să verifice toate dosarele, să cheme din nou revoluţionarii la negocieri şi să propună prorogarea termenului pentru preschimbarea certificatelor prin ordonanţă de urgenţă.

Potrivit preşedintelui "Asociaţiei 21 decembrie", Doru Mărieş, care a aşteptat pe hol rezultatul negocierilor, pe lista cu revoluţionarii care ar fi trebuit să participe iniţial la negocieri figurau preşedinţii celor 59 de asociaţii ale revoluţionarilor, însă pe lista cu persoanele acceptate la negocieri, în baza căreia ofiţerii SPP au permis acesul în clădire, nu figurau toţi cei 59. Potrivit lui Mărieş, lista cu persoanele acceptate a fost întocmită astfel încât rezultatul negocierilor să fie în favoarea reprezentanţilor Guvernului. Revoluţionarii au cerut din nou medierea preşedintelui Traian Băsescu în negocierile cu Guvernul, după discuţiile de luni cu secretarul de stat pentru revoluţionari, Puiu Fesan, medierea urmând să aibă loc cel mai probabil vineri, a declarat Mărieş pentru NewsIn.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME