Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
Will I get travelling expenses? http://www.palmecenter.se/clotrimazole-dipropionate-cream.pdf mistaken clotrimazole 200 mg annually personal It acknowledged that the fine was "substantial" but argued that it was appropriate as the leak "directly affected a huge number of consumers, and at the very least put them at risk of identity theft".
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
Cei zece suspecţi reţinuţi pentru furturi de bancomate fac parte dintr-o reţea mult mai mare
31-01-2008 13:32:14

Cei zece suspecţi reţinuţi joi dimineaţă pentru furtul mai multor bancomate şi case de bani din Bucureşti şi alte judeţe limitrofe au fost aduşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri, dar poliţiştii deţin informaţii conform cărora aceştia fac parte dintr-o reţea mult mai mare.

Cei zece suspecţi reţinuţi de poliţişti au fost aduşi la sediul Poliţiei Captalei, împreună cu probele ridicate de autorităţi în urma percheziţiilor domiciliare făcute joi dimineaţă. Printre probe se numără şi două maşini aparţinând suspecţilor, un Volkswagen Touareg şi un Porsche, pe care infractorii le-ar fi folosit în activităţile infracţionale.

Gruparea infracţională din care fac parte cele zece persoane reţinute joi, şi care avea ca obiect de activitate furtul bancomatelor şi a caselor de bani din Bucureşti şi judeţele limitrofe, numără aproximativ douăzeci de membri, potrivit informaţiilor deţinute de poliţişti.

Zece persoane suspectate că ar fi furat, la sfârşitul anului trecut, un bancomat din holul Băncii Raiffeisen din Crângaşi, dar şi altele din mai multe judeţe limitrofe Capitalei, au fost reţinute pentru cercetări, în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii bucureşteni, joi dimineaţă.

Suspecţii au fost urmăriţi timp de mai multe zile de lucrători ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative. În dimineaţa zilei de joi poliţiştii bucureşteni au efectuat o serie de percheziţii, iar cei zece suspecţi reţinuţi au fost duşi la sediul Poliţiei Capitalei, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Pe lângă furtul bancomatului din Crângaşi şi o altă tentativă nereuşită de a sustrage un alt bancomat din sediul unei bănci, persoanele reţinute joi de poliţişti sunt suspectate de a fi comis mai multe furturi de bancomate şi case de bani din Bucureşti, judeţele limitrofe şi din nordul ţării.

Cinci bărbaţi au furat, pe 1 noiembrie, un bancomat în care se aflau peste 80.000 de lei din holul Bancii Raiffeisen de pe strada Crângaşi numărul 12. Cei cinci erau mascaţi şi au ajuns la unul din sediile băncii Raiffeisen din Crângaşi în jurul orei 2, în noaptea de miercuri spre joi, cu o maşină. Ei au pătruns în holul băncii, acolo unde se afla bancomatul, intrând pe uşa care era deschisă cu toate că, în mod normal, accesul ar fi trebuit să se facă pe baza cardului de client Raiffeisen.

Aceştia au acoperit camera de supraveghere cu o cârpă şi apoi au furat aparatul în care se aflau 80.000 de lei noi. Ciocan a declarat pentru NewsIn că poliţiştii au recoltat probe de la locul faptei şi fac investigaţii pentru a-i depista pe infractori.

O noapte mai târziu, alţi trei bărbaţi mascaţi au încercat să fure un bancomat, de această dată dintr-un sediu al băncii OTP din Sectorul 1 al Capitalei.

Poliţia Capitalei a decis ca, în urma incidentelor de miercuri şi joi care au vizat furtul unor bancomate din sediile mai multor bănci din Bucureşti, să efectueze controale la toate unităţile bancare pentru a verifica dacă respectă prevederile legale şi măsurile de protecţie necesare.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME