Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
Jonny was here http://www.afterfivebydesign.com/?what-is-topamax-100mg-used-for-https.pdf pudding 400 mg topamax weight loss ufc bearing Re-elected to a second term in 2011 on promises of increasingthe government's role in the economy, Fernandez has said she isnot thinking about a third term. But talk persists that hersupporters want the constitution amended to let her run again.
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
Peste 120 de încălcări ale legii electorale au fost înregistrate în primele patru zile de campanie
09-05-2008 09:45:13

Potrivit unei statistici a Poliţiei Române, remisă, joi, agenţiei de presă NewsIn, în perioada 2-8 mai 2008, au fost înregistrate 125 de situaţii în care partidele politice au încălcat legea privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Valoarea totală a contravenţiilor aplicate în aceeaşi perioadă este de peste 35.000 de lei.

Conform datelor deţinute de poliţie, de la startul campaniei electorale au fost depistate 14 infracţiuni la Legea 67/2004 privind alegerea autorităţilor publice locale, 11 alte prevederi legislative, precum şi 128 de contravenţii dintre care opt la legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a ordinii şi liniştii publice, în valoare de 2.300 de lei şi 74 la Legea 67/ 2004 în valoare de 34.500 de lei.

Partidele politice au fost sancţionate de poliţişti pentru evenimente care au constat în afişaj electoral în alte locuri decât cele autorizate, distrugerea sau deteriorarea mijloacelor de propagandă electorală, dispariţia sau furtul unor mijloace de propagandă electorală, distribuire de cadouri în scop electoral, distribuire de materiale electorale, tulburarea ordinii şi liniştii publice sau distribuirea sau afişarea unor materiale cu caracter calomnios.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME