Home Bancuri Adauga o firma TV Jocuri Flash Scripturi Stiri Funny momments
Poza Zilei
Poza Zilei
Trimite-ne o poza surprinsa de tine la webmaster@infogen.ro
Asculta LIVE
Radio DEEA Asculta
Radio 21 Asculta
Europa FM Asculta
PRO FM Asculta
KISS FM Asculta
MIX FM Asculta
Radio SKY Asculta
Radio Total Asculta
Radio ZU Asculta
FUN
ADAUGA UN BANC
We went to university together http://www.folkrootslist.co.uk/can-you-have-a-gout-attack-while-taking-allopurinol.pptx grate indocin allopurinol interactions dearest “He’s a good goalie and maybe a little puck luck here and there and a few go in,” Carter said. “He’s a big guy and he covered a lot of space on the ice and when we did find a way to get it up, it felt like we were pounding it on the pad all night. It’s unfortunate.”
...mai multe
STIRI
Home » Stiri » Justitie
26 de suporteri stelişti au fost amendaţi pentru incidentele de la meciul de hochei cu Ferencvaros
19-01-2009 14:45:08

26 de suporteri stelişti au fost sancţionaţi contravenţional pentru incidentele de duminică seara, de la meciul de hochei Steaua-Ferencvaros, cnd galeria stelistă a fost evacuată, potrivit unor surse din Jandarmeria bucureşteană.

Sursele citate afirmă că pentru 18 persoane s-a decis interzicerea participării la evenimente sportive timp de un an, iar pentru o persoană s-a luat această măsură pentru 6 luni.

5 dosare penale au fost dechise pentru că suporterii au sărit la bătaie la Jandarmi.

Suporterii stelişti de la meciul de hochei Steaua- Ferencvaros ar fi sărit la bătaie de două ori, după ce jandarmii i-au legitimat pe care din zona n care s-a aruncat o petardă şi cnd au fost evacuaţi, a declarat, duminică, pentru NewsIn, purtătorul de cuvnt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru.

Potrivit lui Militaru, suporterii au aruncat cu o pertadă n timpul primei reprize a meciului. La pauză, jandarmii s-au dus să i legitimeze pe cei din zona cărora a fost aruncată petarda. Atunci a nceput conflictul dintre suporteri şi jandarmi.

Prima dată au fost ridicate zece persoane pentru a fi duse la Poliţie, după care a fost evaluată galeria. După evacuare, n afara patinoarului, ar fi fi avut loc un nou incident ntre jandarmi şi supoteri, n urma căruia şi alte persoane au fost duse la Poliţie.

26 de suporteri au fost duşi, duminică, la Secţiile 9 şi 12, n urma incidentelor de la meciul de hochei Steaua- Ferencvaros, a declarat purtătorul de cuvnt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Potrivit acestuia, 150 de suporteri au fost escortaţi de poliţişti n afara patinoarului "Mihai Flamaropol", pentru a se evita alte incidente.

Suporterii stelişti ar fi scandat lozinci naţionaliste şi ar fi adus injurii forţelor de ordine.

PROMOTII

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Curs BNR
RECLAME